Kim Min Jae: Eşime bunu yapmayın

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Kim Min Jae, eşi ve ailesine karşı ülkesinde bir süredir devam eden siber saldırı ve zorbalığa karşı bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin Güney Koreli savunmacısı Kim Min Jae, ülkesinde basın ve bazı insanların eşine ve küçük çocuğuna karşı yapılan kötü yorumlar, zorba paylaşımlar hakkında bir açıklama yaptı.

Kim Min Jae'nin Instagram hesabından Korece olarak yaptığı açıklama şu şekilde:

Merhaba, ben futbolcu Kim Min Jae. Şahsen bu açıklamayı yapıyorum çünkü sizlerden açıkça istediğim bir şey var. Hepinizin bildiği gibi bir ailem var ve altın gibi bir kızımız var. Güzel çocuğumuzun evlilik öncesi oluşuyla ilgili eşime yapılan siber saldırıların sayısı giderek artıyor. Zorbalığa varan bu saldırılarda kullanılan içerikleri kelimelere dökmek bile çok zor.

İlişkimiz sırasında her şey yolundaydı ve biz de düğünden önce evliliğimizi yapıp bir aile kurduk. Şimdi de bir çocuğumuz var. Böyle bir nimet olmuşken ben bunu neden açıklamak zorunda kaldığımı bilmiyorum. Bu tür mesajları hangi düşüncelerle ve hangi sebeple gönderiyorsunuz bilmiyorum. Bunu yazıyorum çünkü gelecekte çok önemli bir rol oynayacak olan eşimin çektiği acıya daha fazla dayanamıyorum. Lütfen bu siber zorbalığa son verin. Teşekkürler.

Kim Min Jae'nin bu açıklamasının Türkçeye çevrilmesi ve sosyal medyaya yayılmasının ardından Fenerbahçe taraftarları, Güney Koreli futbolcu ve eşinin sosyal medya paylaşımlarına İngilizce ve Korece destek mesajları yağdırdı.

Kadının başını kesti sonra da surlardan atladı Cem Garipoğlu gizemi için tarih verildi Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı FLAŞ! Gülşah Durbay suskunluğunu bozdu Kıyma diye millete öyle bir şey yedirmişler ki..