Kılıçdaroğlu'ndan Akşener ve Oğan'a sert tepki. 'Normalleşme' üzerinden zehir zemberek sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100'de Taksim Meydanı'nda Kübra Par ve Gürkan Hacır'ın gündemle ilgili sorularını yanıt veriyor. Akşener’i normalleşme süreci üzerinden eleştirdi. Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a da tepki var.

Kaynak: tv100.com

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100'de Taksim Meydanı programına konuk oldu. Kılıçdaroğlu, programda Gürkan Hacır ve Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

‘Özgür Özel'in normalleşme sürecine itiraz etmeniz parti içindeki tartışmaları derinleştirerek CHP'yi tartışılan bir parti haline getirmiyor mu?’ sorusu üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Sinan Oğan hem normalleşti hem zenginleşti. Bilmiyor muyuz? Hepimiz biliyoruz. Sayın Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor nasıl normalleştiğini. Partiler iktidar olmak ister. Bunun için mücadele edersiniz. Politika üretirsiniz. Normalleşerek iktidar olunur mu?”

AKŞENER'E SERT TEPKİ: İHANET DEDİM YANLIŞ MI?

6'lı masa ve adaylık süreci hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, "Bütün yük benim sırtımda kimse Meral Hanım'a bir şey demiyor. Neden masadan ayrıldı? Hangi gerekçeyle masaya geri geldi? Masaya neden kumar masası dedi? Neden Erdoğan'a gittin?" eleştiriyi yaparken o kadar kolay eleştiri yapıyoruz ki. O masa aslında toplumun barışma masasıdır aslında. O masada değişik görüşler bir araya geldi." dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun 'İhanet' kelimesi nedeniyle Akşener'in kendisine dava açacağı sorulması üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, "Yanlış mı? Siz bir masada oturuyorsunuz. Masaya kumar masası diyorsunuz sonra geri dönüyorsunuz. Ve seçim kaybediliyor sorumlusu o değil sorumlusu Kemal Kılıçdaroğlu oluyor. Bunda vicdan var mı? Suçluyanlarda vicdan var mı? Hangi gerekçeyle ayrıldı hangi gerekçeyle geri geldi bunu sormak zorundayım? Gideni daha sonra döneni suçlamıyor kimse beni suçluyorlar. Akıl var mı burada? Vicdan var mı? "

"AKŞENER OY VERİN DEDİ, VEKİLİ VERMEDİ"

Kübra Par'ın 'Akşener masadan kalktıktan sonra yeniden sizin için sahaya çıktı. Kalmasaydı kazanırdık düşünceniz var' sorusu üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, "Oy vermeyen çok oldu. İYİ Parti'den milletvekili açıkladı zaten. Oy vermedim dedi. Suçlusu kim yine Kılıçdaroğlu. Kimse demiyor ki arkadaş sen suçlusun. Senin liderin oy verelim dedi sen yine oy vermedin. ama suçlu yine ben ilan edildim. Benim kadar haksızlığa uğrayan ikinci bir siyasi lider görmüyorum" ifadelerine yer verdi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!