Kılıçdaroğlu Sessizliğini Bozdu Gülşah Durbay açıklaması geldi: Bu alçak operasyonu tertipleyenleri lanetliyorum

CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çirkin bir iftiraya maruz kalan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile ilgili suskunluğunu bozdu ve açıklama yaptı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik çirkin iftiralarla ilgili bazı isimler Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın ekibini suçlamıştı.

Günlerdir bu konuda suskunluğunu koruyan Kemal Kılıçdaroğlu bir açıklama yaptı ve kendisine yönelik iddialara sert tepki gösterdi.

Çirkin iftiralar sonrası Gülşah Durbay, bir açıklama yapmış ve kanser hastası olduğunu belirterek mesnetsiz, çirkin ithamlarla karşı karşı kaldığını açıklamış ve bunun hesabını soracağını duyurmuştu.

Özgür Özel de bugün bir açıklama yaparak "İftiralarla CHP diz çökmez. Oyuna gelir miyiz diye bekliyorlar. Şimdi CHP'li görünenleri son seçimde görenler var mı? CHP troll ordusu beslemez, bel altı saldırmaz. Bunu yapanlar CHP'li değildirler. Benim için vız gelir tırs gider, şu oyuna gelmemizi bekliyorlar. Bir santim eğilirsek namerdiz. Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup bir çelişkiden kendine makam mevki üreten o sahtekarlar, o ahlaksızlar alnınızı karışlamazsam namerdim, namerdim, namerdim.." demişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Bu çirkin iddialarla ilgili olarak kemal Kılıçdaroğlu ve yakın çevresi de suçlanmıştı. Kılıçdaroğlu suçlamalara tepki gösterdi.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı o açıklama

Beyler, kendinize gelin… Uçurumun kenarına gelmiş ülkemizin sorunlarıyla ilgilenin! Ülkenin bu duruma gelmesinin mimarı olan Saray ile mücadele edin! Toplumsal ittifakı ulusal kurtuluşumuz için tesis edin! Erken seçim isteyin ve gereğini yapın!

Bir yılı aşkın süredir düzenli olarak, belirli çevreler tarafından partimizi ve beni hedef alan sistematik bir yapıyla karşı karşıyayım. Partimin içinde-dışında siyasilerden ve gazetecilerden oluşan bu ekiplerin hangi amaçla kimler tarafından teşvik edildiğini doğrusu merak ediyorum. Hiçbir zaman bana kurulan kumpasların siyasetini yapmadım. Mağdur edebiyatı Erdoğan’ın taktiğidir.

Benim yakın çevrem! bilir ki, Sayın Belediye Başkanımızın sağlık durumuna çok üzüldüm. Allah'tan acil şifasını diliyorum. Bu alçak operasyonu tertipleyenleri lanetliyorum. Erkek egemen söyleme teslim olmayan; erkek şiddetine karşı geri adım atmayan tüm kadınları selamlıyorum. Kadınlarımızı koruyacağız, Evlatlarımıza siper olacağız, Gençlerimize sahip çıkacağız, Ormanımızı, denizimizi, derelerimizi ve Vatanın her karış toprağını savunacağız. Bizler, Büyük Önderimiz Atatürk'ün dediği gibi; "Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş" dahi olsa "Muhtaç olduğumuz kudretin’’ nerde olduğunu biliyoruz.

Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi BTK raporu amca Salih Güran'ı yalanladı Sosyal medyada gündem olan bina: Yıkılmadı Ekrem İmamoğlu'nun Büyük Korkusunu Açıkladı! Ürünlerinde Domuz Eti Çıkan Köfteci Yusuf Mu? Fenerbahçe, Mert Kömür'ü transfer etmek istiyor