Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı takımdan çıkarıldı. A Milli Futbol Takımı'nın Japonya karşısında çıkacağı aday kadro ile ilgili değişikliğe gidildi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı aday kadrodan çıkarıldı. A Milli Takım 12 Eylül Salı günü Japonya ile özel maçta karşı karşıya gelecekti.

Kaynak: DHA

A Milli Futbol Takımı'nın Belçika'nın Genk şehrinde 12 Eylül Salı günü Japonya ile oynayacağı özel maç öncesi aday kadrosunda değişikliğe gitti.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre; Kerem Aktürkoğlu dün oynanan Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçirmesi, Abdülkerim Bardakcı ise hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu