Kemal Kılıçdaroğlu Düğmeye Bastı. CHP'de Ortalığı Karıştıracak Telefon Trafiği

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın milletvekilleri harekete geçti. Kasım ve aralık aylarında CHP içinde hareketli günler yaşanacak.... Sözcü gazetesinden Aytunç Erkin, delegelerin olağanüstü kurultay için aranmaya başlandığını aktardı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

CHP'de cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday isimleri üzerindeki tartışma sürerken, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden partinin başına geçip geçmeyeceği de gündemdeki yerini koruyor.

Eski başkan Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden CHP yönetimine ve başta Özgür Özel'e yönelik iki sert eleştiri yaptı.

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in ABD'deki Türkevi rüşvet iddiaları için açıklama yapan Özel'in sözlerini eleştirdi ve bununla ilgili sosyal medyadan bir mesaj paylaştı.

Kılıçdaroğlu daha sonra Meclis'in açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ayakta karşılama kararı için sert çıktı ve 'biz sadece halk için ayağa kalkarız' dedi.

Özel'den buna cevap olarak ise 'cevap vermem parti terbiyem müsade etmez' demişti...

İşte tüm bunlar CHP içinde tartışılmaya devam ederken Sözcü gazetesinden Aytunç Erkin dikkat çeken bir kulis bilgisini aktardı.

Erkin, Kılıçdaroğlu'na yakın vekillerin olağanüstü kurultay için delegeleri aradığını belirtti ve kasım ve aralık aylarında CHP'de hareketli günler yaşanabileceğini söyledi.

DELEGELERİ ARIYORLAR

Sözcü gazetesinden Aytunç Erkin, yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

“CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın milletvekilleri delegeleri arıyor ve olağanüstü kurultay için şimdiden imza vermeleri için söz alıyor. Bu konuda da olumlu dönüş alıyorlar. Kasım-Aralık aylarında CHP’de hareketli günler yaşanabilir.”

Ankara koridorlarını yakından takip eden bir dostumun verdiği bilgi üzerine CHP koridorlarında dolaştım.

Bir milletvekili imza toplanmadığını söyledi ama CHP yönetiminin “ötekileştirdiği” vekillerin duyduğu rahatsızlığın altını çizdi ve ekledi: “Bazı vekiller delegeleri arayabilir bu da normaldir ancak Ekrem İmamoğlu’na yakın delegelerin ne yapacağı yani İmamoğlu’nun tavrı burada önemli.”

Altında Fırsatı Kaçıranların Beklediği Haber Geldi Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler