Kasımpaşa'dan, Galatasaray'a çelme. Sarı-kırmızılı ekip üç farklı üstünlüğünü koruyamadı

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında lider Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Galatasaray 3-0 öne geçmesine rağmen Kasımpaşa muhteşem bir geri dönüşe attı ve mücadele 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

Trendyol Süper Lig'de oynadığı altı maçı da kazanarak yoluna müthiş bir form grafiğiyle devam eden Galatasaray, 7. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı.

Galatasaray, Victor Osimhen(2) ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-0 öne geçse de evinde üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 3-3'lük beraberlikle sona erdi. Kasımpaşa'nın geri dönüşünde golleri Fall, Hajradinovic(P) ve Da Costa kaydetti.

Ligde ilk kez puan kaybı yaşayan Galatasaray 22 puana yükseldi, Kasımpaşa ise puanını 7 yaptı. Galatasaray önümüzdeki hafta sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Kasımpaşa ise evinde Bodrumspor'a karşı üç puan mücadelesi verecek.

OSIMHEN HESABI İKİ GOLLE AÇTI

Galatasaray'ın ses getiren transferi Victor Osimhen gol orucunu Kasımpaşa karşısında bozdu. Sekiz dakika arayla fileleri iki kez sarkan Victor Osimhen gol sevincinin ardından 'Finally' yazılı formayı gösterdi.

VAR KARARLARI DAMGA VURDU

52. dakikada Fall ile Jakobs arasında yaşanan mücadelede Oğuzhan Çakır beyaz noktayı gösterdi. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyon incelendi ve elle oynama olmadığı tespit edilip, penaltı iptal edildi.

81. dakikada ise yine Jakobs'un içinde olduğu pozisyonda bir kez daha VAR'a gidildi. Oğuzhan Çakır uzun süren VAR incelemesinin ardından bu kez penaltı kararı verdi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

10' Savunmanın arkasına atılan topta Osimhen, Gianniotis ile karşı karşıya kaldı. Osimhen, kalesini terk eden Gianniotis'in müdahalesi sonrası yerde kaldı. Pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağı kalktı.

20' Galatasaray, Osimhen ile golü buldu. Abdülkerim'in ceza sahasına çevirdiği topu bomboş pozisyonda ağlara gönderen Osimhen skoru 1-0'a getirdi.

28' Osimhen yine sahneye çıktı. Sara'nın pasında topu çok iyi kontrol eden Osimhen sert bir vuruşla fileleri havalandırarak skoru 2-0 yaptı.

34' Galatasaray farkı üçe çıkardı! Sırtı dönük topla buluşan Icardi kalitesini göstererek nefis bir bitirici vuruş yaptı ve skor 3-0'a geldi.

44' Fall'dan şık gol! Ceza sahasına yapılan ortayı gelişine bir vuruşla ağlara yollayan Fall skoru 3-1'e getiren isim oldu.

45+1' Mutlak bir gol kaçtı. Ceza sahasında Muslera ile karşı karşıya kalan Da Costa'nın vuruşu üstten auta gitti.

45' Galatasaray, Kasımpaşa karşısında ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

52' Fall ile Jakobs arasında yaşanan pozisyonda maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. VAR incelemesinin ardından elle oynama olmadığı tespit edildi ve oyun korner atışıyla devam etti.

77' Muslera'dan harika bir refleks. Berkan'ın ters kafa vuruşunda Muslera topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

83' Uzun süren VAR incelemesinin ardından Kasımpaşa'nın kazandığı penaltıyı gole çeviren Hajradinovic skoru 3-2'ye getirdi.

90+5' Kasımpaşa geri döndü! Ceza sahasına yapılan ortada kale önünde topu ağlara yollayan Da Costa skoru 3-3 yaptı.

Galatasaray üç farklı üstünlüğünü koruyamadı Schalke 04, Sergen Yalçın'a teklif götürdü İsmail Yüksek, Fenerbahçe'ye veda ediyor Usta oyuncular arasında gergin anlar! Garip filminin Fatoş'unu tanıyamayacaksınız! Ahu Tuğba'nın son yolculuğunda büyük vefasızlık!