Kasım Gülpınar'ı şoke eden gerçek e-Devlet'te ortaya çıktı: Yenide Refah Partisi'ne üye değilmiş

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi üyesi olmadığı ortaya çıktı. Gülpınar, e-Devlet'ine girince büyük şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar dün yayınladığı bir video mesajla Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

E-DEVLET'E GİRİNCE FARK ETTİ

Uzun zamandır AK Parti'ye geçeceği konuşulan Gülpınar mesajında yoluna bağımsız olarak devam edeceğini de ifade etti. Ancak Kasım Gülpınar ile ilgili ortaya çıkan bilgi kısa sürede kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Gülpınar'ın istifa açıklamasından sonra ilişkisini sonlandırmak için girdiği e-Devlet uygulamasında, belediye başkanı seçildiği YRP'ye üye olmadığını fark ettiği öğrenildi.

AK PARTİ'YE GERİ DÖNECEK

Gülpınar, AK Parti'den istifasını da e-Devlet'ten yapmıştı. Gülpınar'ın tekrar AK Parti çatısı altında siyaset yapacağı belirtildi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi