Kadroda düşünülmedi, sözleşmesi feshedildi. Şampiyonluk yaşadığı Galatasaray kariyeri bir anda bitti

Galatasaray yeni sezonda kadroda düşünmediği Sergio Oliveira ile sözleşme fesih görüşmelerine başladı. Şu anda talibi bulunmayan Sergio Oliveira'nın maaş yükünden kurtulmak isteyen Galatasaray, Portekizli oyuncu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı. Sergio Oliveira'nın da Galatasaray'dan ayrılma kararına sıcak baktığı öğrenildi.

Transfer olduğu ilk dönemde takımın değişilmez isimlerinden biri olan ancak daha sonra gözden düşen ve bu sezon zaman zaman Okan Buruk ile sorunlar yaşayan Sergio Oliveira'nın, Galatasaray kariyeri noktalanıyor.

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Sergio Oliveira ile sözleşme fesih görüşmelerine başlayan Galatasaray, Portekizli oyuncuyu da ikna etmeyi başardı. Daha fazla forma giyebileceği bir takımda oynamayı hayal eden Sergio Oliveira sözleşme fesih bedeli olarak 2.75 milyon Euro istedi.

Galatasaray, Sergio Oliveira'nın bu isteğini çok fazla bulsa da Portekizli oyuncunun menajeriyle sözleşme fesih bedeli konusunda uzlaşma sağladı. Galatasaray ile iki şampiyonluk yaşayan ve bu sezon sakatlıkları dolayısıyla sarı-kırmızılı formayı yalnızca 24 kez terletebilen Sergio Oliveira 2 gol ve 2 asistle mücadele etti.

Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay! En şanslı burçlar belli oldu İlişkisi ortaya çıktı: Hakemliği bitti Kanalizasyondan çıkanlar şoke etti halk öfkeli