Kadroda düşünülmedi, Beşiktaş kariyeri bir anda bitti. Van Bronckhorst sözleşmesini feshedin dedi

Sezona oldukça iyi başlayan ve kadrosunda büyük bir değişim yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Salih Uçan'ın biletini resmen kesti. Orta saha rotasyonunda Giovanni van Bronckhorst'un gözüne giremeyen Salih Uçan devre arasında Beşiktaş'a kesin olarak veda edecek. Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamasına rağmen kadroda düşünülmeyen Salih Uçan'ın sözleşmesinin feshedileceği iddia edildi.

Giovanni van Bronckhorst ile bambaşka bir kimliğe bürünen Beşiktaş'ta devre arası transfer dönemi için çalışmalar şimdiden başlarken Salih Uçan hakkında flaş bir karar alındı.

Takımın önemli isimlerinden birisi olan ve geçtiğimiz sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşme yenileyen Salih Uçan, siyah-beyazlı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Giovanni van Bronckhorst tarafından kadroda düşünülmeyen Salih Uçan'ın devre arasında sözleşmesinin feshedileceği iddia edildi.

Şu ana kadar orta saha rotasyonunda kendisine şans bulamayan ve sezon başladığından bu yana yalnızca 6 dakika forma süresi bulabilen Salih Uçan'ın peşine şimdiden Süper Lig ekipleri düştü.

Bu sezon Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi Elemeleri'nde üç maçta görev alan Salih Uçan 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı.

Narin cinayetinde kan donduran rapor! Amca Salim Güran'dan flaş talep! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi Montella, Atakan Karazor'u milli takıma davet etti İşte Pınar Deniz'in nikaha gitmeyen anne ve babası Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı