Kadıköy'de insanların hayatı hiçe sayıldı. Güvenlik önlemi alınmadan vinç ile çalışma yapıldı

İstanbul Kadıköy'de güvenlik önlemi alınmadan yapılan çalışma insan hayatını riske attı. Tonlarca ağırlıktaki yük, vinç ile yerden alınıp binaya taşındı. Bu sırada tonlarca ağırlıktaki yükün altından araçlar ve yayalar geçti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Kadıköy'de güvenlik önlemi alınmadan yapılan çalışma insan hayatını hiçe saydı.

Olay Feneryolu Mah. Şehirkahya Sokak'ta yaşandı.

Hiçbir güvenlik önlemi alınmadan yapılan çalışma insan hayatını riske attı. Tonlarca ağırlıktaki yük, vinç ile yerden alınıp binaya taşındı.

Bu sırada tonlarca ağırlıktaki yükün altından araçlar ve yayalar geçti. Tehlikeli anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayı, Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, sosyal medya hesabından duyurdu.

Gezici, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kadıköy Feneryolu Mah. Şehirkahya Sokak'ta, hiçbir güvenlik önlemi alınmadan yapılan bu çalışma insan hayatını riske atıyor. Tonlarca ağırlıktaki yükün altından araçlar ve yayalar geçiyor. Bu sorumsuzluğa derhal son verilmeli."

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu