Jose Mourinho'ya cephe aldı, takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Çok sevdiği Fenerbahçe'den gidişi ani oldu

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Levent Mercan forma süresi bulamadığı için Jose Mourinho'ya cephe aldı. Süper Lig'de sadece 9 dakika forma giyebilen ve Avrupa Ligi'nde de listeye yazılmayan Levent Mercan devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı.

Fenerbahçe'nin sezon başında ses getiren transferlerinden biri olan ve bonservisine 2 milyon Euro ödenen Levent Mercan ne yapsa Jose Mourinho'nun gözüne giremedi.

Avrupa Ligi kadro listesine ismi yazılmayan ve Süper Lig'de geride kalan haftalarda sadece 9 dakika forma giyebilen Levent Mercan en sonunda Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı.

Antrenmanlardaki performansına rağmen Jose Mourinho'dan istediği forma şansını bulamayan Levent Mercan en sonunda Portekizli teknik adama karşı cephe aldı.

Devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmak isteyen ve Fenerbahçe'deki kariyerini sonlandırmayı düşünen Levent Mercan'ın peşinde birçok Süper Lig kulübü olduğu öğrenişi.

Fatih Karagümrük'teki performansıyla Fenerbahçe'nin yolunu tutan Levent Mercan bu sezon yalnızca Çaykur Rizespor karşısında sarı-lacivertli formayı giyebildi.

Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Beşiktaş deplasmanda iki puan bıraktı