Jose Mourinho'nun çok istediği Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'ye evet dedi. Ödenecek bonservis dudak uçuklattı

Fenerbahçe, Sevilla forması giyen Youssef En-Nesyri'nin transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli ekip uzun süredir peşinde olduğu golcü Youssef En-Nesyri ile her konuda anlaşma sağladı.

Fenerbahçe uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona yaklaştı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri ile dört yıllık sözleşmeye imza attı. Faslı golcünün Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon Euro net ücret ve başarı bonusu kazanacağı belirtildi. İspanyol basınında yer alan bir başka habere göre ise, sarı-lacivertli kulüp Youssef En-Nesyri'nin transferi için Sevilla'ya 20 milyon Euro ödeyecek.

ANTRENMANDA YER ALMADI

Youssef En-Nesyri, Sevilla'nın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer almadı. Faslı futbolcunun sol dizindeki zorlanmadan dolayı antrenmanda yer almadığı belirtildi. Sevilla ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan 27 yaşındaki Youssef En-Nesyri geçtiğimiz sezon görev aldığı 41 maçta 20 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır