Jose Mourinho'nun artık sabrı kalmadı. İstekleri çıldırttı, Fenerbahçe'den kapı dışarı edilmesi an meselesi

Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Ryan Kent istekleriyle hem Portekizli teknik adamı hem de Fenerbahçe yönetimini çıldırtmaya devam ediyor.

Sezon öncesi hazırlık kampında ve maçlarda Jose Mourinho'nun çok sık forma şansı verdiği ancak beklenen performansı gösteremeyen Ryan Kent, Fenerbahçe'den ayrılmamak için her yolu deniyor.

Yaz transfer döneminde birçok Avrupa kulübünden transfer teklifi almasına rağmen hepsini elinin tersiyle iten Ryan Kent'in, Fenerbahçe'den isteği belli oldu.  Ryan Kent takımdan ayrılmak için sözleşmesinin biteceği 2027 tarihine kadar olan tüm maaşını istiyor.

Yönetim ise daha makul bir ücret karşılığında Ryan Kent’i takımdan göndermek istese de oyuncu yapılan tekliflere sıcak bakmıyor. Jose Mourinho'nun da artık sabrını taşıran ve takım içinde huzursuzluk yaratan Ryan Kent'in bir an önce elden çıkarılması gerektiğini dile getirdiği iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonun başında katıldığı Fenerbahçe’de 19 maça çıkan Ryan Kent 1 gol 2 asist kaydetti.

Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Narin Güran soruşturmasında kritik detay Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı 'Galata' filmindeki cesur sahneleri kriz çıkardı Okan Buruk'un yeni hedefi Ahmed Kutucu