Jose Mourinho sana forma yok dedi, sinirden küplere bindi. Arkasına bakmadan Fenerbahçe'den ayrılıyor

Fenerbahçe'nin, Alanyaspor'dan büyük umutlarla transfer ettiği Oğuz Aydın yedek kulübesine hapsolup kaldı. Jose Mourinho'nun bir türlü gözüne giremeyen ve forma şansı bulmakta çok zorlanan Oğuz Aydın, Jose Mourinho'nun takımda düşünmediği isimler arasında yer aldı. Jose Mourinho, Fenerbahçe yönetimine gönderiği raporda Oğuz Aydın'ı takımda istemediğini belirtti.

Alanyaspor'da yaptığı çıkışla A Milli Takım'a kadar yükselen ve yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye imza atan Oğuz Aydın'ın, Jose Mourinho ile yıldızı bir türlü barışmadı.

6 milyon Euro ödenerek Fenerbahçe kadrosuna katılan Oğuz Aydın antrenmanlarda Jose Mourinho'nun gözüne giremeyince resmi maçkarda da forma süresi bulmakta çok zorlandı. Şu ana kadar sadece 22 dakika sahada kalabilen Oğuz Aydın'ın bu durumdan rahatsız olduğu öğrenilirken Jose Mourinho yıldız oyuncu hakkında şok bir karar verdi.

Devre arasında Oğuz Aydın'ın kiralık olarak takımdan gitmesini isteyen Jose Mourinho böylelikle 23 yaşındaki ismin üzerini tamamen çizmiş oldu. Oğuz Aydın şu ana kadar Lille maçlarında 21 dakika, Adana Demirspor maçında ise 1 dakika sahada kaldı.

Narin Güran dosyasındaki sır perdesi aralandı Jose Mourinho, Oğuz Aydın'ı sildi attı Bakanlıktan Köfteci Yusuf İle İlgili Açıklama Mauro Icardi için River Plate iddiası Balgamı ciğerden söküp atan doğal formül Salça diye neler yemişiz! Bakanlıktan yeni liste