İzmir'de hastane yolunda korkunç kaza! Otomobil 5 metre yükseklikten alt geçide düştü: 3 ölü, 2 yaralı

İzmir'de bugün hastane yolunda katliam gibi bir kaza yaşandı. Hastanedeki yakınlarını ziyarete gidenlerin içinde otomobil bariyeri aşıp 5 metre yükseklikten alt geçide düştü. Otomobildeki 5 kadından 3'ü öldü, 2'si ise yaralandı.

Kaynak: AA-DHA

Konak ilçesinde, hastanedeki yakınlarını ziyarete gidenlerin içinde bulunduğu otomobil, yokuş inerken bariyeri aşıp 5 metre yüksekliğindeki köprüden düştü. Kazada, araçtaki 5 kadından 3'ü öldü, 2'si ise yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında, İkiçeşmelik Caddesi’ndeki Bayramyeri Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. Hastaneye ziyarete gidenlerin içerisinde bulunduğu 35 CBA 796 otomobilin sürücüsü Sibel Bulut (35), 648 Sokak'ta yokuştan inerken direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, bariyeri aşıp, yaklaşık 5 metre yükseklikten köprülü kavşağın battıçıktısına düştü. Kazada otomobildeki Samire Kaya (48), Sadiye Bulut (72) ve Gülistan Fidan (48) hayatını kaybederken  sürücü Bulut ile yanındaki Fatma Öner yaralandı. Bulut ve Öner'in hayatı tehlikeleri bulunduğu bildirildi.

Sürücü Sibel Bulut'un, 1 yıllık ehliyetinin bulunduğu ve stajyer sürücü olduğu ortaya çıktı.

FRENE BASMIŞ, TUTMAMIŞ

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Otomobilin giriş yönünde herhangi bir fren izine rastlanmadı. Sürücü Sibel Bulut'un ilk ifadesinde, frene bastığını ancak tutmadığını söylediği öğrenildi. Herhangi bir teknik hatanın olup, olmadığının tespiti için otomobilde uzmanlar tarafından inceleme yapılacağı belirtildi.

KURYE: OTOMOBİL ÖNÜME DÜŞTÜ

Kurye Kubilay Beceren "Battıçıktıda ilerlerken bir anda yukarıdan otomobil önüme düştü. Yardımcı olmaya çalıştık. 2i kişi sağdı. Otomobil üzerime düşebilirdi" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Diploma Açıklaması Narin Güran soruşturmasında 2 gizli tanık iddiası Elektrik ve doğalgaz faturalarında yeni dönem FIFA harekete geçti. Şike iddiası ortalığı karıştı Büşra Pekin estetikle bambaşka biri oldu Alp Kavasoğlu son yolculuğuna uğurlandı