İzmir Büyükşehir Belediyesi karar aldı. Cemil Tugay duyurdu. AK Parti'den 'şartlı evet'. 90 dakika boyunca ücretsiz olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından üçüncü kez gönderilen teklif, AK Parti kanadının 'şartlı evet' demesi ile UKOME'de kabul edildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İki kez Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından reddedilen ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından üçüncü kez gönderilen teklife, hükümet kanadının üyeleri TCDD’nin İZBAN’daki zararının karşılanması şartı ile ‘evet’ oyu kullandı.

Alınan karar doğrultusunda kent içerisinde ilk binişten sonra 90 dakika boyunca aktarmalarda ücret alınmaması yeniden uygulamaya girecek.

Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile teklifin kabul edildiğini duyurarak, "Seçimden önce verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. UKOME’de kararın oy birliği ile çıkmasında, Bakanlık ve diğer kurumlarla kurduğu iletişimle katkı veren AKP İzmir İl Başkanı Sayın Bilal Saygılı’ya çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerimizin kent yaşamlarını kolaylaştırma yolunda tüm kurumlarla yapıcı iş birliği çabalarımız devam edecektir" dedi.

90 dakika ücretsiz aktarma hakkı Tugay'ın seçim vaadiydi.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...