İşte Türkiye'de en çok ziyaret edilen internet siteleri. Kick ve ChatGPT sürpriz yaptı

Türkiye'deki internet kullanım alışkanlıkları hızla değişmeye devam ederken, en fazla ziyaret edilen web siteleri belirlendi.

Türkiye’nin internet kullanım alışkanlıkları her geçen gün değişirken, en çok ziyaret edilen internet siteleri belli oldu. Son veriler, Türkiye’de Google’ın lider olduğunu ortaya koydu. Buna göre google.com yüzde 15.50’lik trafik payıyla listenin başında yer alıyor. Öte yandan ChatGPT ve Kick gibi platformlar yükselişini sürdürüyor.

shiftdelete.net'teki habere göre Google’ın hemen arkasında YouTube bulunuyor. İletişim alanında ise WhatsApp’ın hakimiyeti göze çarpıyor. Yüzde 3.84’lük trafik payıyla üçüncü sırada yer alan WhatsApp, Türkiye’de mesajlaşma konusunda açık ara lider konumda.

Devamında ise sosyal medya uygulamaları göze çarpıyor. Adını X olarak değiştiren Twitter, Instagram ve Facebook arka arkaya sıralanmış durumda. Bu platformlar, sosyal medya kullanımının Türkiye’de yaygın olduğunu da gösterir nitelikte.

 Listenin dikkat çeken diğer bir noktası ise yerli platformların yükselişi. Trendyol, yüzde 1.32’lik trafik payıyla e-ticaret alanında önemli bir oyuncu olduğunu kanıtladı. E-devlet’in internet sitesi turkiye.gov.tr ise dokuzuncu sırada kendine yer buldu. Sahibinden ise ilk 10’u tamamlayan internet sitesi oldu.

1-google.com
2-youtube.com
3-whatsapp.com
4-x.com
5-instagram.com
6-facebook.com
7-google.com.tr
8-trendyol.com
9-turkiye.gov.tr
10-sahibinden.com
11-live.com
12-netflix.com
13-chatgpt.com
14-hepsiburada.com
15-yandex.com.tr
16-roblox.com
17-twitch.tv
18-mynet.com
19-yahoo.com
20-kick.com

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Lise öğrencisine 'Erdoğan'a hakaret' davası Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Derbide favori gösterilen taraf Fenerbahçe