İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyor

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, sonsuzluğa uğurlanışının 85. yılında, Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve özlemle anıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

10 Kasım 2023 Cuma akşamı, saat: 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda gerçekleşecek olan “Atatürk’ü Anma Konseri”nde; Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Requiem” eseri ve Ahmet Adnan Saygun’un “Yunus Emre Oratoryosu”nun üçüncü bölümü seslendirilecek.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nı İbrahim Yazıcı'nın yöneteceği konserin koro şefliğini ise Paolo Villa üstleniyor.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyor

Konserin solistleri; Evren Işık Yasemin, Deniz Likos, Hüseyin Likos, Ufuk Toker ve Burak Bilgili.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy 20 Gün Önce Uyarmıştı İstanbul çok şiddetli depremler! Ali Koç ve Jose Mourinho'dan, Dusan Tadic kararı Dries Mertens'in Galatasaray kariyeri sona eriyor Bilim Kurulu uyardı: Deprem riski sürüyor İstanbullular megakenti terk etmeye başladı