İstanbul Boğazı, ayçiçek yağı yüklü tanker arızası nedeniyle transit geçişlere kapatıldı

Anadolu Kavağı önlerinde iskele demiri düşen ayçiçek yağı yüklü tanker nedeniyle boğaz trafiği askıya alındı.  Tankere müdahale edildikten sonra boğaz trafiği normale döndü.

Romanya’nın Sulina Limanı’ndan İspanya Sevilla Limanı’na gitmek için hareket eden Malta bandıralı 119 metre uzunluğunda Ayçiçek yağı yüklü USICHEM isimli tanker İstanbul Boğazı geçişi sırasında Anadolu kavağı önlerine geldiği sırada iskele demiri düştü.

Tankerin Kıyı Emniyeti’nden yardım istemesi üzerine olay yerine KURTARMA-5 ve KURTARMA-8 römorkörleri ile KEGM-5 hızlı tahlisiye botu sevk edildi.

İstanbul Boğazı, ayçiçek yağı yüklü tanker arızası nedeniyle transit geçişlere kapatıldı

İstanbul Boğazı geçici olarak gemi trafiğine kapatıldı. Tankere müdahale edildikten sonra boğaz trafiği normale döndü.

Fernando Muslera ülkesine geri dönüyor İstanbul'un sokak sokak deprem haritası Oğlunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor! Süper minisiyle genç kızlara adeta taş çıkardı! Dünya yıldızlarıyla bir araya geldi! Hindistan Değil İzmir! İnanılmaz Görüntüler.