İş Bankası mobil uygulaması çöktü mü? İşcep açılmıyor, neden giremiyorum? (15 Ekim 2024)

İş Bankası müşterileri, İşcep uygulamasına 15 Ekim 2024 tarihinde erişim problemiyle karşılaştı. Kullanıcıların karşısına, "Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz" uyarısı çıktı. Yaşanan sorunun üzerine "İş Bankası mobil uygulaması çöktü mü?" gibi aramalar başladı. Peki, İşcep açılmıyor, neden giremiyorum?

İş Bankası'nın mobil uygulaması İşcep'e 15 Ekim 2024 Salı gününden itibaren giriş sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar, İşcep'in neden açılmadığını sorgulamaya başladı. "Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz" ve ""İşleminizin sonucu gösterilemedi. İşleminiz gerçekleşmiş olabilir, parasal bir işlem yaptıysanız hesap hareketlerinizi kontrol etmenizi öneririz (264669)" gibi hata mesajları ile karşılaşan müşteriler, bankanın konuya ilişkin açıklama yapıp yapmadığını sorgulamaya başladı. Peki, İş Bankası mobil uygulaması çöktü mü? İşcep açılmıyor, neden giremiyorum?

İŞ BANKASI MOBİL UYGULAMASI ÇÖKTÜ MÜ? (15 EKİM 2024)

15 Ekim 2024 Salı günü sabah saatlerinde İş Bankası'nın İşcep mobil uygulamasına giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, "İşleminizin sonucu gösterilemedi. İşleminiz gerçekleşmiş olabilir, parasal bir işlem yaptıysanız hesap hareketlerinizi kontrol etmenizi öneririz.(264669)" ve "Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz" şeklinde hata mesajıyla karşılaştı.

İŞCEP AÇILMIYOR, NEDEN GİREMİYORUM?

Kullanıcılar İşcep mobil uygulamasına neden giremediklerini sorguluyor. Konuyla ilgili henüz İş Bankası'ndan resmi bir açıklama yapılmadı. Özellikle sosyal medyada İşcep'te yaşanan sorunu ifade eden pek çok kullanıcı, İş Bankası'nın konuya ilişkin açıklama yapmasını bekliyor. Yaşanan sorunun kısa süreli bir teknik hata veya uygulamanın altyapısında teknik sorunlar yaşanmış olabileceğini düşünülüyor. Herhangi bir gelişme olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

İŞ BANKASI HACKLENDİ Mİ?

İşcep uygulamasının açılmamasından dolayı, bankanın hacklenmiş olabileceği de düşünülüyor. Ancak bu konuyla ilgili de bir açıklama yapılmadı. İş bankası'nın hacklenmiş olabileceği yönünde bir kanıt bulunmuyor.

İŞCEP MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI NEDİR?

İş Bankası Telefon Şubesine, Türkiye'den ve K.K.T.C.'den 0 850 724 0 724 'ü arayarak ulaşabilirsiniz.

İŞCEP NASIL İNDİREBİLİRİM?

İşCep uygulamasını App Store/Huawei AppGallery/Google Play Store'dan ya da linke(www.isbank.com.tr/indir) tıklayarak cep telefonunuza indirebilir, ya da telefonunuzun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir yazarak İşCep'i yükleyebilirsiniz.

Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Tek yumrukla komalık etti Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Akıllara durgunluk veren kavga! Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi!