İran'da üst düzey istihbaratçı öldürüldü! İntihar yeleğini patlattı

İran’ın Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Lenge'de terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda İstihbarat Müdürü Müçteba Şehidi hayatını kaybetti. Saldırının ayrıntıları belli oldu.

Kaynak: İHA

İran’ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Lenge ilçesinde intihar saldırısı düzenlendi.

Polis memurlarına yakın bir noktada saldırganın üzerindeki patlayıcı yüklü yeleği patlatması sonucu İlçe İstihbarat Müdürü Müçteba Şehidi hayatını kaybetti.

Hürmüzgan Emniyet Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, saldırının Bender Lenge ilçe karakolu önünde gerçekleştiği ve saldırganın intihar eylemcisi olduğu belirtildi.

Saldırıya dair Hürmüzgan Savcılığı tarafından paylaşılan açıklamada ise hayatını kaybeden Şehidi’nin şüpheli gördüğü bir aracı durduğu ve araçta bulunan intihar eylemcisinin araçtan inerek karakol binası önünde kendisini patlattığı açıklandı.

Patlama sonucu yaralanan Şehidi’nin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtilirken saldırıyı gerçekleştiren intihar eylemcisinin olay yerinde öldüğü ve saldırıyla bağlantılı bir kişinin de tutuklandığını ifade edildi.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Jose Mourinho, Rodrigo Becao'yu gözden çıkardı Galatasaray, Leroy Sane için vites yükseltti Şener Üşümezsoy'dan yeni uyarı: Bu üç ile dikkat İBB'den "İmamoğlu'nun lüks araçları' açıklaması Eteğini kaldırıp kedili iç çamaşırını gösterdi! Kahverengi ceketinin içine hiçbir şey giymedi!