iPhone 16 Pro'nun sürpriz rengi ortaya çıktı! Tanıtım öncesi sızdırıldı, adeta gözleri kamaştıracak

9 Eylül’de tanıtılacak iPhone 16 serisinin sürpriz renk seçeneği ortaya çıktı. Sadece iPhone 16 Pro’ya özel olması beklenen yeni gold renk, telefona adeta premium bir görünüm kazandıracak.

Apple, her yıl tanıttığı iPhone’ları ile birlikte yepyeni renk seçeneklerine de yer veriyor. Son olarak iPhone 15 Pro modellerinde titanyum kaplama özel renkleri tercih eden teknoloji devi, iPhone 16 serisinde de yeni renkler sunmaya hazırlanıyor.

Tanıtım tarihi 9 Eylül olarak açıklanan iPhone 16 serisinde, yepyeni altın titanyum kaplama renk seçeneği olacak. Sadece iPhone 16 Pro’ya özel kılındığı iddia edilen bu renk seçeneği, iPhone 15 Pro’nun doğal gri rengine karşılık olarak gelebilir. Apple geçtiğimiz yıl iPhone 15 Pro için doğal gri titanyum rengine yer vermişti. Dolayısıyla iPhone 16 Pro için de aşağıdaki altın rengine yer verilmesinin ihtimalleri oldukça yüksek.

IPHONE 16 PRO’YA ÖZEL ALTIN RENK

9to5mac.com, sızdırılan iPhone 16 Pro kılıfını paylaştı. Telefonun genel tasarımının yanı sıra yeni altın renk seçeneğini de gözler önüne seren bu görüntü, iPhone 16 Pro için Apple’ın kesinlikle özel bir renk seçeneğine yer vereceğini ortaya koyuyor.

Ayrıca kılıfta telefonun bağımsız bir kamera butonuna sahip olduğunu da görmek mümkün. Apple’ın uzun süredir iPhone 16 Pro modelleri için deklanşör tuşuna yer vereceği söylenirken, artık sızdırılan son görüntüler bunu açık açık gözler önüne seriyor.

Merakla beklenen iPhone 16 serisi, 9 Eylül TSİ 20.00’da tanıtılacak. Dört yeni iPhone’a ek olarak, yeni Apple Watch ve AirPods’un da sahne alması bekleniyor.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!