İneğe Tecavüz Ederken Yakalandı Trump ve Putin'den Yardım İstedi

Tayland'da bir ineğe tecavüz etmeye çalıştığı iddiasıyla suçlanan Rus turistin savunması pes dedirtti. Turist, Trump ve Putin'den yardım istedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

26 yaşındaki Rus Turist Evgenii Kuvshinov, Tayland'da soyunup çitlere bağlı bir ineğe tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Surat Thani'de tatil yaptığı belirlenen turist, iddiaya göre ineğin üzerine çıkmaya çalışmış ancak inek şiddetli bir tepki göstererek onu yere yatırmış ve boynuzlamıştı.

Polisler tarafından sırtındaki sıyrık ve yaralarla hastaneye götürülen Kuvshinov'un, Rusya-Ukrayna geriliminden sonra askere alınmamak için Antalya'ya taşındığı, geçtiğimiz yıl ise Tayland'a göç ettiği belirtildi. 

Kuvshinov, Rus lider Putin'e gönderdiği mesajda, eski sevgilisiyle tekrar birlikte olmasına yardımcı olursa orduya girmeye hazır olduğunu söyledi.

Kuvshinov mesajında: “Putin'e her türlü göreve hazır olduğumu söyleyin. Sevgilime ihtiyacım var. Barışmak istiyorum. O artık Amerika'da yaşıyor. Bay Trump, lütfen bana kız arkadaşımı geri getirin.” şeklinde seslendi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!