İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk fragmanı kafa karıştırdı: Nerede kalmıştık?

İnci Taneleri'nin merakla beklenen 2. sezonundan ilk fragman yayımlandı. Azem'in hapishanede bitap düşmüş hali dikkat çekerken elindeki, yazarının kendisi olduğu "İnci Taneleri" adlı kitap, zaman atlamasına işaret ediyor. Peki, Azem'e ne oldu? İşte fragman...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Geçtiğimiz sezon her bölümüyle çok konuşulan İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk fragman geldi. Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği 'Azem' karakterinin yaşlanıp tekrar hapse girmesi izleyiciyi çok şaşırttı. 

NEREDE KALMIŞTIK?

“O gün başlayan savaşın nelere mâl olacağını tahmin etmek kolay değildi" diye başlayan fragman, Azem'in "Nerede kalmıştık?" sorusuyla bitiyor.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Dizinin ikinci sezonunda ise sürpriz isimler kadroya dahil oluyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri ikinci sezonuyla yakında Kanal D'de.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır