İnanılmaz. Bir mağarada 188 yaşında adam bulundu. Hindistan bu görüntüleri konuşuyor. İşte 188 yaşındaki adamın görüntüsü

Hindistan'da tam 188 yaşında bir adam mağarada bulundu. Bir deri bir kemik kalan adamın görüntüsü hayrete düşürdü

Hindistan'da bir mağarada şans eseri bulunan adamın yaşını duyan yetkililer kulaklarına inanamadı. 188 yaşında olduğu iddia edilen adam, bir deri bir kemik, saç ve sakalları uzamış halde sağlık görevlileri tarafından çıkarıldığı mağaradan hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Hindistan'da yaşanan bir olaya ilişkin görüntüler yüzlerce kullanıcı tarafından paylaşılırken kısa sürede viral oldu.

MAĞARADAN ÇIKARILDI

Yetkililer tarafından bir mağarada bulunan yaşlı adam bin bir güçlükle bulunduğu yerden çıkarılırken kimlik tespiti yapılan adamın 188 yaşında olduğu öne sürüldü.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Servis edilen görüntülerde mağaradan çıkarılan yaşlı adamın bir deri bir kemik, saç ve sakalları uzamış halde görevlilerin kollarında hastaneye götürüldüğü anlar yer aldı.

Altında Fırsatı Kaçıranların Beklediği Haber Geldi Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Galatasaray iki farklı üstünlüğünü koruyamadı Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık