İlk gece korkusunun önüne geçiyor: Gerdek gecesinden utanan sıkılanlar denesin. İlk gece korkusu nasıl yenilir?

İlk gece korkunu yok etmenin formülü bulundu. Bu yöntem sayesinde gerdek gecesine çok daha sakin ve kontrollü başlayabileceksiniz. İşte ilk gece korkusunun önüne geçebilmek için uygulanması gerekenler...

İlk gece, karı koca olarak seks hayatının başladığını simgelerken pek çok kadın ilk gecede çekimser kalabilmektedir.

İlk gecenin stresli ve gergin ilerlemesi partnerlerin birbirlerine yeterince rahat açılamamasına neden olurken ilk gecede oluşan stres ve gerginliğin önüne geçmenin çeşitli formülleri bulundu.

İşte ilk gece korkusunu yenmenin etkili yolları...

İLK GECE KORKUSU NASIL YOK EDİLİR?

İlk gece korkusu partnerlerin en özel gecelerini doyasıya yaşamalarına engel olan durumların başında gelirken ilk gece korkusunun altında en temel sebebiyle cinsellik hakkında yanlış bilinen bilgiler ve pek tabii baskılar gelmektedir. 

Cinsel eğitim eksikliği, pek çok kişinin ilk gece hakkında yanlış bilgilere sahip olmasına neden olurken, cinsel ilişki hakkındaki yetersiz bilgi korku ve endişe durumunun başlamasına neden olmaktadır.

Bunun yanı sıra kişinin kendine tam manasıyla güvenememesi utangaçlık kaynaklı olabilirken bu durum kişilerin vücutları veya performansları hakkında endişe duymalarına da neden olabilmektedir.

Aynı zamanda daha önceki yıllarda yaşanılan olumsuz cinsel deneyimler, fikirler yahut sözler yine seks sürecinden ürkülmesine seks hayatının kaygı dolu görülmesine neden olmaktadır. 

İlk gece korkusunu yok edebilmek için fiziksel temasta bulunmadan evvel partnerinizle karşılıklı olarak konuşmanız, sekse çok daha sakin ve yavaş adımlarla başlamanız hazır hissetmenizi sağlayacaktır. 

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme