İki genç kızı katleden katilin babası da kasapmış! Dikkat çeken ifade

İstanbul'da vahşice öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetleriyle ilgili yürütülen soruşturmada, katil zanlısı Semih Çelik'in babasının ifadesi ortaya çıkarken mahalle sakinlerinden de katilin cinayeti işlediği güne ilişkin açıklama geldi.

İstanbul’da dün yaşanan vahşet tüm Türkiye’nin gündeminde. Semih Çelik, yarım saat arayla 2 kadını birden katletti. Katil daha sonra surlardan atlayarak intihar ederken baba Adem Çelik oğlunu anlattı.

Fatih nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen ve daha önce suç kaydı bulunmayan Semih Çelik'in, mesleği kasaplık olan babası Adem Çelik ile görüşen polis, baba Çelik'in açıklamalarına da başvurdu.

OĞLUMUN PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI 

Kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, polise verdiği ifadede, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ve daha önce hastanede tedavi gördüğünü söyledi. Baba Çelik, öldürülen Ayşenur Halil'in oğlunun sevgilisi, Fatih’te öldürülen İkbal Uzuner’in ise oğlunun okul arkadaşı olduğunu belirtti. Bu açıklamalar üzerine, zanlı Semih Çelik’in hastane kayıtları araştırılmaya başlandı.

HASTANE KAYITLARI İNCELENDİ 

Yapılan incelemelerde, katil zanlısı Semih Çelik’in son bir yıl içinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplamda 5 kez tedavi gördüğü ortaya çıktı. Zanlının psikolojik sorunlarının tespit edilmesiyle birlikte, soruşturma derinleştirildi.

İKİ KEZ KAYIP, BİR KEZ İNTİHAR GİRİŞİMİ 

Pol-Net kayıtlarına göre, Semih Çelik hakkında daha önce iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüs ettiği belirlendi. Bu bulgular, soruşturmanın seyrini değiştirecek nitelikteydi.

Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor Kandilli: 3.5 büyüklüğünde bir deprem oldu Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme İstanbul'un göbeğinde silahla çatıştılar: 5 yaralı