İbrahim Tatlıses canlı yayında çıldırdı! Dilan Çıtak'ın annesi ile birbirlerine girdiler

Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi, geçen hafta yaşananların ardından 'Beyaz Magazin' programına bağlanıp çeşitli iddialarda bulundu. İddialar sonrası İbrahim Tatlıses ise yayına bağlanarak iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi, geçen hafta yaşananların ardından 'Beyaz Magazin' programına bağlanıp çeşitli iddialarda bulundu. İddialar sonrası İbrahim Tatlıses ise yayına bağlanarak iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz hafta Beyaz Magazin programına bağlanarak şunları söylemişti:

"Bugüne kadar konuşursam ortalık çok karışır diye, sanatçı kimliğime zarar gelir diye konuşmadım. Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Tatlıses soyadını aldıktan sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok. Çok büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için. Şu an için maddi bir talebim yok. Ama bir bedel ödedim, tabii ki mirasçıyım.

Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. Çıtak soyadımı göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim. Çünkü ben Çıtak olarak doğdum. Ben kimsenin soyadını almadım. Bana aldırdılar. Kendisi ‘Dilan Çıtak benim kızımdır’ diye sosyal medyada duyuru yaptığında yardımcıları yanına çağırıp ‘Soyadını alacaksın. İbrahim Tatlıses’in kızı olmanın bir takım kuralları var’ dedi. Davayı da ben açmadım. Kendileri babalık davası açtılar. Bana başka çocukları yüzünden de mobbing uyguladı. Evlat ayrımından bahsediyorum. Türkiye’nin yüzde 80’i İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcısı olduğunu çok iyi biliyor."

İBRAHİM TATLISES İSYAN ETTİ

Şaşırtan bu açıklamalar sonrası Gazeteci Bilal Özcan'a konuşan İbrahim Tatlıses kızının sözlerine şöyle karşılık vermişti:

"Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiç bir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum'da otursun diye verdiğim evi 6 milyon liraya sattı ve bunları benim iznim ve bilgim olmadan yaptı. Ben sana verdim sen ise sattın. Bana kira vereceksin' dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bana bunları yapabilir miydin? Bu iddialar yalandır. Ben hastaneye yattığım zaman Urfa'daki çocuklarım aradı. Hepsi başıma toplandı ama Dilan yoktu."

BUGÜN SİNİRLER İYİCE GERİLDİ

Dilan Çıtak'ın annesi Işık Çıtak ise bugün yayına bağlanarak "Çocuğumun psikoloji yerle bir karşımda kim olursa olsun buna izin vermem. O kişiler olmasa bu konular çözülebilirdi. Dilan'a dükkan satın aldı iddiası yalan. Dükkanların hepsi kiralık... İbrahim Bey yazdıysa o da yalan söylüyor. Düğünü de İbrahim Tatlıses yapmadı. O düğünün 5'te 1'i kadar bir yardımı oldu sorun Şule Hanım'a" dedi.

Tatlıses ise bu sözlerin ardından Beyaz Magazin'a bağlanarak “O düğünü ben yapmadıysam, kim yaptı? Şule hanım mı yaptı? Kendi parasıyla mı yaptı? Işıl hanım, anne kız çok güzel yalan atıyorsunuz. Olmaması gereken şeyler oluyor, ben kötü bir baba değilim. Çok çalışıyorum ama kendime değil, çocuklarıma çalışıyorum. Ego tavan sizde. Bu davranışlar köpeğe bile yapılmaz. Ben dükkan tapusu almadım." dedi. 

Tatlıses daha fazla gerginliğe dayanamadı ve "Elim ayağım titriyor beni bu kadınla muhatap etmeyin" diye bağırarak yayından ayrıldı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!