İBB'den ücretsiz konser... Anadolu Türkülerine ve deyişlerine senfoni orkestrası eşlik edecek

İBB Kültür A.Ş.'nin organize ettiği müthiş bir konser İstanbulluları bekliyor. Halk sanatçısı Kutsal Evcimen, konserde doğu ile batıyı buluşturacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş.'nin organize ettiği 'Senfonik Türküler - Deyişler' konseri, 30 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'de Sultangazi ilçesinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Konserde halk sanatçısı Kutsal Evcimen'e İsimsiz Orkestra eşlik edecek ve doğu ile batı buluşacak. Anadolu'nun duygusu, geleneği batı enstrümanları ile bir araya gelecek.

Orkestranın şefliğini Yeşim Madanoğlu üstlenirken düzenlemeler Özgür Ulusoy ve Yunus Emre Gülbuz tarafından yapıldı. Evcimen tüm sanatseverleri, türküseverleri konsere davet etti.

KONSER İÇİN KAYIT YAPTIRMAK GEREKECEK

İstanbulluları bekleyen bu müthiş konserin tamamen ücretsiz olacağı belirtildi. Ancak konser için İstanbul Senin uygulaması indirilerek ve karekod okutularak kayıt yaptırmak gerekiyor.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...