İBB kent lokantaları nerede var. İBB kent lokantası menüsü kaç TL. Kent lokantaları kaça kadar açık. Kent lokantaları kaç yerde var?

İBB kent lokantaları, zengin ve çeşitli bir menü sunarak müşterilere farklı tatları deneme imkanı sunuyor. İBB kent lokantaları nerede var. İBB kent lokantası menüsü kaç TL. Kent lokantaları kaça kadar açık. Kent lokantaları kaç yerde var. İBB kent lokantası nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir halkına daha uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunan bir konsept olan "İBB Kent Lokantası" nı hayata geçirmişti. Bu yenilikçi girişim, İstanbul'da yaşayan insanların günlük yemek ihtiyaçlarını karşılamak, sağlıklı ve dengeli beslenmelerini desteklemek ve aynı zamanda hizmet kalitesini artırmak amacıyla geliştirilmiştir. İşte, İBB Kent Lokantası hakkında detaylar...

İBB KENT LOKANTASI MENÜ KAÇ TL?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantalarında menü fiyatı, 29 TL'den 40 TL'ye çıkarıldı. 4 çeşit yemek menüsünün güncel fiyatı 40 TL.

KENT LOKANTASI KAÇA KADAR AÇIK?

İBB kent lokantaları Pazar günleri hariç, gündüzleri 12.00 ile 20.00 aralığında hizmet veriyor.

İBB KENT LOKANTALARI KAÇ YERDE VAR?

İBB kent lokantaları İstanbul'un Avcılar, Bağcılar, Çapa, Sultanahmet, Sultanbeyli, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerinde bulunuyor.

İBB KENT LOKANTASI NEDİR?

İBB Kent Lokantası, zengin ve çeşitli bir menü sunarak müşterilere farklı tatları deneme imkanı sunuyor. Günlük olarak hazırlanan menüler, Türk mutfağından uluslararası lezzetlere kadar geniş bir yelpazede seçenek sunuyor. Taze ve doğal malzemelerden hazırlanan yemekler, besleyici özellikleriyle dikkat çekmektedir. İBB Kent Lokantası, sağlıklı beslenme üzerine odaklanarak, zengin sebze yemekleri, protein kaynakları ve çeşitli salatalar gibi sağlıklı besinleri de müşterilerinin hizmetine sunuyor.

İBB Kent Lokantası, halka uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunan bir konsept olarak öne çıkıyor. İstanbul'da yaşayanlar için ekonomik bir seçenek sunan İBB Kent Lokantası, kaliteli yemekleri daha erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor. Bu sayede, özellikle öğrenciler, çalışanlar ve düşük gelirli aileler için daha uygun bir yemek alternatifi oluşturmak hedefleniyor.

MİSYON VE VİZYON

İBB Kent Lokantası, misyonu doğrultusunda İstanbul'da yaşayan insanların günlük yemek ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamayı hedefliyor .Aynı zamanda İBB' nin sağlıklı beslenme ve sürdürülebilirlik vizyonunu destekliyor. İBB Kent Lokantası, müşterilerine hijyenik ve temiz bir ortam sunmayı hedeflemektedir. Yemeklerin hazırlanması, pişirilmesi ve sunulması aşamalarında hijyen kurallarına tam olarak uyulmaktadır. İşletmenin tüm alanları, düzenli olarak temizlik kontrollerinden geçiriliyor ve hijyen standartlarına uygunluğu denetleniyor. Bu sayede müşteriler, kaliteli yemeklerini hijyenik ve güvenli bir ortamda tüketebiliyorlar.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!