Hürriyet yazarı Hande Fırat: CHP açısından en kritik yayını CNN Türk yaparsa şaşırmayın

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Hande Fırat, CHP’nin CNN Türk kanalına uyguladığı boykota ilişkin, “Bir gün gelir, CHP açısından en kritik yayını CNN Türk yaparsa şaşırmayın” değerlendirmesini yaptı.

AK Parti’nin de 15 Temmuz’a kadar Doğan Medya boykotu olduğunu hatırlatan Fırat, “Ambargo, 15 Temmuz darbe gecesi sona ermişti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayınıyla... ‘Açıklamayı görmedik, alamadık, yayına veremedik’ diye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ı arayan bendim: Ambargo uygulanan kanalın Ankara temsilcisi. ‘Bize bağlanın’ diyen de bendim: Ambargo uygulanan kanalın Ankara temsilcisi.” ifadesini kullandı.

Hande Fırat'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Bikini üstünü çıkarıp denize girdi! FLAŞ! Gram Altın 6 Bin TL. İslam Memiş Duyurdu Okan Buruk'un eli Köhn ile daha da güçlenecek Eşinden günler sonra duygusal paylaşım Sabancı ailesinde gayrimeşru çocuk krizi! Arsenal'den, Arda Güler için tam 30 milyon Euro