Hollanda'da kazanan çıkmadı. Fenerbahçe, Twente deplasmanından beraberlikle döndü

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe ikinci hafta maçında Twente'ye konuk oldu. Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü.

UEFA Avrupa Ligi’nde Twente ile Fenerbahçe Grolsch Veste Stadı'nda karşılaştı.

Mücadelede gol perdesini açan taraf Twente oldu. Vlap 29. dakikada yaptığı kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı ve Twente ilk yarıyı 1-0'lık skorla önde tamamladı. İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, Dusan Tadic'in 71. dakikada kaydettiği golle mcüadeleye dengeyi getirdi: 1-1.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Fenerbahçe, Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe bu skorun ardından 4 puana yükselirken, Twente ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü hafta mücadelesinde sahasında Manchester United'ı ağırlayacak. Twente ise sahasında Lazio'yu konuk edecek.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

23' Fenerbahçe direğe katıldı. Ceza sahasına çok iyi bir koşu yapan Oosterwolde'nin dar açıdan yaptığı vuruş üst direkte patladı.

29' Twente, Vlap ile golü buldu. Ceza sahasına yapılan ortayı kafayla ağlara yollayan Vlap skoru 1-0'a getirdi.

31' Livakovic izin vermedi. Regeer ceza sahası sağ çaprazda defansı geçerek kaleyi yokladı ancak Livakovic kalesini gole kapattı.

45' Twente, Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 1-0'lık skorla önde kapattı.

46' İkinci yarı başladı.

54' Livakovic açıyı çok iyi kapattı. Van Bergen'in açısını çok iyi kapatan Livakovic ayaklarıyla golü önledi ve topu kornere yolladı.

64' Twente ikinci gole çok yaklaştı. Lammers'in sol çaprazdan uzak direğe yerden yaptığı sert vuruşta top direğin bir karış yanından auta gitti.

71' Fenerbahçe maça denge getirdi! Amrabat'ın savunma arkasına attığı pasa hareketlenen Tadic çok şık bir vuruşla ağları havalandırdı.

Altında Fırsatı Kaçıranların Beklediği Haber Geldi Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Galatasaray iki farklı üstünlüğünü koruyamadı Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık