Her şey iyi giderken Beşiktaş'tan ayrılıyor. Kulüpten izin istedi, bir daha forma giymeyecek

Beşiktaş tarihinin en pahalı transferlerinden birisi olmasına rağmen Giovanni van Bronckhhorst'un gözüne girmeyi başaramayan Ernest Muçi, Premier Lig'in yolunu tutmaya hazırlanıyor. Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve hayali olan Premier Lig'de forma giymek isteyen Ernest Muçi'ye izin veren siyah-beyazlı yönetim yıldız isme gelecek teklifleri değerlendirecek.

Yoğun bir transfer dönemi geçiren ve kadrosunda büyük bir değişiklik yaşayan Beşiktaş'ta, Ernest Muçi takımdan ayrılmaya karar verdi.

10 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a katılan ancak beklenilen performansın çok altında kalan Ernest Muçi için Premier Lig ekipleri sıraya girdi. Giovanni van Bronckhhorst'un da kadroda düşünmediği Ernest Muçi'yi iyi bir bonservis bedeliyle satmak isteyen Beşiktaş devre arasında yıldız isimle yollarını ayıracak.

Ernest Muçi'yi izleyen takımlar arasında West Ham United ve Aston Villa olduğu öğrenildi. BU sezon 4 resmi maçta görev alan Ernest Muçi, Antalyaspor önünde 1 kez gol sevinci yaşadı.

Ernest Muçi'nin güncel piyasa değeri şu an 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Lise öğrencisine 'Erdoğan'a hakaret' davası Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Galatasaray derbi öncesi hata yapmadı