Hepsi şifresiz olarak izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi'ndeki dev maçlar futbolseverlerle buluşuyor

Futbolseverlerin merakla beklediği Şampiyonlar Ligi'nde perde bugün oynanacak maçlarla açılıyor. Yepyeni lig formatıyla büyük bir heyecana sahne olacak Şampiyonlar Ligi'nde altı tane dev maç TRT 1 ekranlarından şifresiz ekranlara gelecek. Şampiyonlar Ligi'nde; Young Boys-Aston Villa, Bayern Münih-Dinamo Zagreb, Bologna-Shakhtar Donetsk, Club Brugge-Borussia Dortmund, Kızılyıldız-Benfica ve Monaco-Barcelona maçları TRT 1'den şifresiz yayınlanacak.

Format değişikliğinde gidilen Şampiyonlar Ligi'nde merakla beklenen perde bugün oynanacak maçlarla açılıyor.

Futbolseverler hangi maçları şifresiz olarak izleyebileceklerini araştırırken, TRT 1 merakla beklenen programı paylaştı ve ilk haftada tam altı maçı şifresiz olarak ekranlara getireceğini duyurdu.

TRT 1 ilk haftada; Young Boys-Aston Villa, Bayern Münih-Dinamo Zagreb, Bologna-Shakhtar Donetsk, Club Brugge-Borussia Dortmund, Kızılyıldız - Benfica ve Monaco-Barcelona maçlarını şifresiz olarak ekranlara getirecek.

İşte TRT 1'de şifresiz olarak yayınlanacak Şampiyonlar Ligi maçlarının tarih ve saatleri:

17 EYLÜL SALI

19:45 Young Boys - Aston Villa

22:00 Bayern Münih - Dinamo Zagreb

18 EYLÜL ÇARŞAMBA

19:45 Bologna - Shakhtar Donetsk

22:00 Club Brugge - Borussia Dortmund

19 EYLÜL PERŞEMBE

19:45 Kızılyıldız - Benfica

22:00 Monaco - Barcelona

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Montella, Atakan Karazor'u milli takıma davet etti