Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Salim Güran ile ilişkisi var mı?

Türkiye, Narin Güran cinayetini takip ediyor. Narin Güran soruşturmasında, yenge Hediye Güran'ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Hediye Güran'a, amca Salim Güran ile ilişkisi olup olmadığı soruldu. Hediye Güran, "25 saniyelik sesli görüşme ise tam olarak hatırlayamamakla beraber Salim'in eşi Melek ile yapmış olduğumuz görüşme olduğunu düşünüyorum. WhatsApp mesaj içeriğini ise hatırlamamaktayım" dedi.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında yenge Hediye Güran'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Hediye Güran, savcılıktaki ifadesinde "Ben olay günü Narin'i hiç görmedim. İfademde de belirttiğim gibi Yüksel'in evine iki defa gittim. Ancak her iki defa gidişmde de herhangi bir olaya şahit olmadığım gibi kimseyi de görmedim. Ben Salim'in kullandığı eşime ait olan aracı kesinlikle görmedim" dedi.

Hediye Güran, "Salim ile aranızda bir ilişkin var mı?" sorusuna, "Hayır. Kesinlikle öyle bir şey yoktur" yanıtını verdi.

Bu yanıtın üzerine telefon ve HTS kayıtlarının sıklığı sorulan Hediye Güran, "Cevapsız çağrılara ilişkin diyeceğim yoktur. Benim bu cevapsız çağrılardan haberim yoktur. 25 saniyelik sesli görüşme ise tam olarak hatırlayamamakla beraber Salim'in eşi Melek ile yapmış olduğumuz görüşme olduğunu düşünüyorum. WhatsApp mesaj içeriğini ise hatırlamamaktayım" dedi.

"Salim ile cevapsız çağrılar ile mi haberleşmektesiniz?" sorusuna ise Güran, "Yok öyle bir şey, ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum" yanıtını verdi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi