Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk doğum. Bakan Koca'dan peş peşe açıklamalar. Sağlıkla ilgili konularda yeni düzenlemeler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalarda bulundu. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk doğumun gerçekleşti. Sağlıkla ilgili konularda yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifi de kabul edildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antakya'daki Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk doğumun gerçekleştiğini açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Antakya'daki Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanemizde ilk doğum gerçekleşti. Bir erkek evlat sahibi olan ve evlatlarına Fuat adını veren Göçmen çiftini kutluyoruz. Fuat, ailenin ikinci çocuğu. Biz de aile kadar sevinçliyiz. İlk doğumun gerçekleştiği hastanemiz 3 Şubat'ta açılmıştı" dedi.

KANUN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

Koca, sağlıkla ilgili konularda yeni düzenlemeler öngören Kanun Teklifi'nin Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda görüşülerek kabul edildiğini söyledi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlıkla ilgili konularda yeni düzenlemeler öngören Kanun Teklifi, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda görüşülerek kabul edildi. Başta Komisyon Başkanı olmak üzere, görüş ve önerileri ile kanun teklifine katkılarda bulunan tüm komisyon üyelerine teşekkür ederim" dedi.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Görenler gözlerine inanamıyor! Dolar Almak Dolar Satmak İsteyenler Dikkat