Hasan Doğan iddiasına Külliyeden yalanlama gelmişti. Gazeteci Kübra Par da o haberlere tepki gösterdi: Gazetecilik değil

TUSAŞ’ın özel güvenliğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın kayınbiraderi Mustafa Çiftçi'ye verildiği iddialarına Beştepe'den yalanlama geldi. tv100 Ana haber sunucusu Gazeteci Kübra Par da o haberlere "Gazetecilik değil" sözleriyle tepki gösterdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Terör örgütü PKK'nın TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirdiği saldırının ardından, TUSAŞ’ın güvenliğine dair bir iddia gündeme geldi.

Buna göre, TUSAŞ’ın özel güvenliğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın kayınbiraderi Mustafa Çiftçi'ye verildiği öne sürüldü.

Ancak bu iddia, Beştepe tarafından hızla yalanlandı.

PAR: GAZETECİLİK DEĞİL

 tv100 Ana haber sunucusu Gazeteci Kübra Par da haberlere tepki gösterdi.

Par canlı yayında "Bu kadar bilgi kirliliği varken tartışmalardan bir tanesi de TUSAŞ gerektiği gibi korunabiliyor muydu, bununla ilgili doğru haberler çıktığı kadar yanlış haberler de çıkıyor biz de sorguluyoruz ama bunu yaparken de yalana yer vermememiz gerekiyor. Personel olarak çalışan bu şahıs üzerinden Hasan Doğan’a saldırmaya çalışmak gazetecilik değil. " ifadelerine yer verdi. 

Bu Filmi İzlemek Yürek İster. Salonu Terk Ettiler! Narin nereye koşuyordu, ya da kimden kaçıyordu? MasterChef Beyza'nın Instagram pozları mest ediyor Okan Buruk'tan kötü haber; acil ameliyata alındı Tahran'da şiddetli patlamalar oldu Köfteci Yusuf'tan flaş hamle!