Güneş Özgeç,"Kertenkele Kraliçe’nin Zamansız Masalları" albümünün lansman konseri için geri sayımda

Tek kişilik dev kadro Güneş Özgeç, çiçeği burnunda albümü Kertenkele Kraliçe’nin Zamansız Masalları’nın lansmanını 28 Mayıs Salı günü Salon'da yapıyor.

Adını Jim Morrison’ın “I’m the lizard king I can do anything” sözlerinden ilhamla verdiği, nostaljiyi bugünle buluşturan yedi şarkılık çiçeği burnunda albümü Kertenkele Kraliçe’nin Zamansız Masalları’yla Güneş Özgeç, Salon izleyicisiyle de ilk kez buluşuyor.

Şarkıcı, şarkı yazarı, multienstrümantalist, aranjör ve prodüktör unvanlarıyla müzik üretiminin pek çok aşamasında varlık gösteren Güneş Özgeç, bilgece edilmiş sözleri, ustaca kullanılmış enstrümanları ve birden fazla hikâyenin ortak müziğiyle dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti çekecek.

2018’de kendi şarkılarını yayımlamaya başlayana kadar müziğin neredeyse her aşamasında bulunan Güneş Özgeç "Kahve" isimli teklisiyle müzik listelerine başarılı bir giriş yaptı. Hemen ardından gelen “Ikaria” ve “Sonbahar” şarkılarında da ilkinde olduğu gibi söz, müzik, düzenleme kendisine aitti.  2020’de “Güneş Yüzüm”ü yayımladıktan sonra pandemi dönemini stüdyosunda geçirdi. Aklına gelen her şeyi hayata geçirmeye kararlı yapısını müziğine yansıttığı “Bence Gerçek Hepsi” ve bulanık sulardan çıkmak için insanın sadece kendisine ihtiyaç duyduğunu hatırlatan “Düş” şarkılarını yayımladı. Taner Yücel ile kaydettiği “Bir Rüya”da Türkçe pop’a selam yolladı. Kalben, Mabel Matiz, Brek ve Selin Sümbültepe’nin şarkılarına eli değdi, film müzikleri yaptı. 

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!