Grup Yorum üyesi Helin Bölek hayatını kaybetti

288 gün önce İçişleri Bakanlığı tarafından haklarında çıkarılan yakalama kararlarının kaldırılması, konser yasaklarının ve İdil Kültür Merkezi üzerindeki baskıların son bulması talebiyle açlık grevine giren Grup Yorum Üyesi Helin Bölek hayatını kaybetti.

Grup Yorum Üyesi Helin Bölek yasakların sona ermesi için başlattığı ölüm orucu sonucu hayatını kaybetti.

Helin Bölek, 288 gün önce İçişleri Bakanlığı tarafından haklarında çıkarılan yakalama kararlarının kaldırılması, konser yasaklarının ve İdil Kültür Merkezi üzerindeki baskıların son bulması talebiyle ölüm orucuna girmişti.

Grup Yorum'dan konuyla ilgili olarak "288 gündür ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi Helin Bölek'i şehit verdik... Herkesi direniş evine şehidimizi sahiplenmeye çağırıyoruz." açıklaması yapıldı.

 Grup Yorum üyesi Helin Bölek hayatını kaybetti

Volkan Konak'ın vasiyeti ortaya çıktı! 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? Volkan Konak'ın cenaze töreni belli oldu! Siyasilerden Volkan Konak için taziye mesajı Volkan Konak'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu Sanatçı Volkan Konak hayatını kaybetti