Grammy ödüllü büyülü ses Buika Türkiye'de

Grammy Ödüllü büyülü ses Buika, 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde Türkiye'de! Antalya Aspendos Antik Tiyatro'da bu akşam sahne alacak olan dünyaca ünlü Buika, yarın akşam da İstanbul'daki hayranlarıyla buluşacak.

İspanyol müziğinin önemli seslerinden Buika,  26 Ağustos'ta Antalya Aspendos Antik Tiyatrosu'nda, 27 Ağustos'ta İstanbul Maximum Uniq Açıkhava'da sahne alacak.


Flamenko, soul ve cazın harmanladığı müziği ile yepyeni bir tarz yaratan, birkaç kez Latin Grammy Ödülleri'ne aday gösterilen sanatçı, 2010 Latin Grammy Ödülleri'nde “En İyi Geleneksel Tropik Albüm” ödülünün sahibi oldu. 

Aspendos ve Uniq Maslak'ta ilk kez sahne alacak olan, 2010 yılında “50 Harika Ses”ten biri olarak seçilen Buika, müthiş sesi, eşsiz yorumu ve başarılı sahne performansıyla Antalya ve İstanbul'da unutulmaz konserlere imza atmaya

Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor Kadının başını kesti sonra da surlardan atladı Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay! İlişkisi ortaya çıktı: Hakemliği bitti Tecavüz edilerek öldürülen kadının son anları