Gitmek istiyorum izin verin dedi, Fenerbahçe'yi tek başına karıştırdı. İlk 11'in değişilmez ismiydi

Fenerbahçe'nin değişilmez isimlerinden biri olan Bright Osayi-Samuel ayrılık talebiyle hem yönetimi hem de Jose Mourinho'yu şoke etti. Premier Lig ekiplerinin yakın markajında olan ve yeniden İngiltere'ye dönmek isteyen Bright Osayi-Samuel menajeri aracılığıyla ayrılık isteğini Fenerbahçe'ye iletti. Bright Osayi-Samuel'in transferini istemesi yönünde ısrarcı olduğu ve kesin olarak Fenerbahçe'den ayrılmak istediği öğrenildi.

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan ve Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'in ayrılık haberiyle adeta yıkıldı.

Geçtiğimiz sezon ilk 11'in değişilmez ismi olan ve önümüzdeki sezonda da kadrodaki yeri banko olan isimlerden biri olan Bright Osayi-Samuel, Premier Lig ekiplerinin yakın ilgisine kayıtsız kalamadı ve sözleşmesinin bitmesine bir sene olmasına rağmen Fenerbahçe'den ayrılmak istedi.

Menajeri aracılığıyla yönetime haber yollayan ve Fenerbahçe ile yollarını kesin olarak ayırmak isteyen Bright Osayi-Samuel, transferi için sarı-lacivertli ekipten kolaylık istedi. Jose Mourinho'nun beğendiği isimlerden biri olan ve kadroda kullanmak istediği Bright Osayi-Samuel'in bu isteği Fenerbahçe yönetimini oldukça şaşırttı.

Bright Osayi-Samuel geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 39 maça çıktı. Bright Osayi-Samuel bu maçlarda 4 gol ve 6 asist kaydetti.

Galatasaray, Çağlar Söyüncü'nün peşine düştü İstanbulkart kullanan herkesi ilgilendiriyor Adana'da isyan ettiren görüntü. Üreticiler dertli O rengi görünce kaçacak delik arıyorlar Alex de Souza, Fenerbahçeli Joao Pedro'yu istiyor Liverpool, Arda Güler'e kiralama teklifi yaptı