Gitmek istedi, Okan Buruk kal diye ısrar etmeden kapıyı gösterdi. Galatasaray'ı bırakması zor olmadı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk geçtiğimiz günlerde bonservisi alınan Hakim Ziyech hakkında flaş bir karar verdi. Suudi Arabistan'dan teklifler alan ve bu teklifleri değerlendirmek isteyen Hakim Ziyech'in transfer olma kararına olumlu yanıt veren Okan Buruk, Faslı yıldızı takımda tutmak için hiç ısrar etmedi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sessiz sedasız yürüten Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk geçtiğimiz sezon kritik yerlerde sahne alan Hakim Ziyech hakkında bomba bir karar verdi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Hakim Ziyech, Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri dinlemek istediğini söyleyince Okan Buruk bu teklife olumlu yanıt verdi.

Suudi Arabistan'dan oldukça dolgun maaş teklifleri alan ve kafası karışan Hakim Ziyech'in takımdan ayrılmasına onay veren Okan Buruk bu transfer sayesinde Galatasaray kasasına 8-10 milyon Euro bandında bir para koyacak.

Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaştığı geçen sezonda özellikle ligin son haftalarında müthiş bir katkı sağlayan Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 23 maçta 8 gol ve 4 asist üretti.

Bu kan grubuna sahip insanlar daha fazla yaşıyor Jose Mourinho, Filip Kostic'i transfere ikna etti Yapı Kredi 46 bin TL promosyon verme kararı aldı Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile yollarını ayırdı Arda Güler'in kız kardeşini görenler şokta! Merih Demiral'a verilen men cezasına yalanlama