Gerginlik yaşandığı iddia edilmişti. Fenerbahçe, Ali Koç ve Jose Mourinho hakkında açıklama yayınladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de dün oynanan Galatasaray maçında Ali Koç'un soyunma odasına indiği ve gerginlik yaşandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, Ali Koç ve Jose Mourinho arasında gerginlik yaşandığı iddialarını yalanladı.

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde:

"Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç'un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir. Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır.

Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz. Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz."

İDDİA NEYDİ?

Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin devre arasında Başkan Ali Koç'un soyunma odasına indiğini ve teknik direktör Jose Mourinho ile büyük bir tartışma yaşadığını iddia etmişti.

Narin Güran Cinayetinde Gizli Tanık Ortaya Çıktı Jose Mourinho'nun, Nesyri pişmanlığı Beşiktaş sahasında Eyüpspor'u mağlup etti Kalça fotoğrafı paylaştı ortalık karıştı! Milli oyuncudan derbi paylaşımı: Yıldız göndermesi 7 yaşındaki çocuk yorgun mermiyle can verdi