George Clooney'e kahve yaptıran reklam

Ünlü aktör, yeni bir kampanya için kamera karşısına geçti.

Nespresso'nun marka elçisi George Clooney, Akademi ödüllü ünlü Fransız oyuncu Jean Dujardin ile Nespresso 'What Else?' reklam kampanyası için kamera karşısına geçti.



Nespresso ile uzun yıllardan bu yana hem setlerde, hem de marka elçisi olarak birlikte olan Amerikalı oyuncu George Clooney, markanın yeni reklam filminde kendi gibi bir başka oyuncu Jean Dujardin ile buluştu. 



Clooney reklamda, favori kahvesi Volluto Grand Cru ve Dujardin ile başrolü paylaştı.



Reklam filminde Clooney, İtalya'daki Como Gölü'nde bulunan villasında kendine bir espresso yaparken görülüyor.



Clooney kampanyayla ilgili olarak "Reklam kampanyalarının bu kadar olumlu etki yaratmaya devam etmesi gerçekten muhteşem. Bu tanıtımda Jean ile birlikte çalışma fırsatına sahip olduğum için mutluyum" dedi.



Dujardin ise "Nespresso kampanyalarının arkasında yatan mizah çok hoşuma gitti ve sette George Clooney ile birlikte çalışmak çok eğlenceliydi. Nespresso kahvelerinin tadını çıkarıyorum ve George'un Grand Cru'sunu içmekten özel bir zevk alıyorum" diye konuştu.



George Clooney'e kahve yaptıran reklam


Cezaevinde sessizliğini bozdu; katili açıkladı Azra kelepçeleri yatağın üzerine attı Deniz Akkaya'nın kızına hapis cezası Jose Mourinho'nun gözü genç isim Emre Gökay'da Emeklilerin bayram ikramiyelerinde yeni gelişme! Kemal Kılıçdaroğlu geri mi dönüyor?