Gelin ile damattan korkunç hareket! İnsan hayatını hiçe saydılar. Lüks otomobilden rastgele ateş açtılar

Yalova'da gelin ile damat çevredekilerin hayatını hiçe saydı. Düğün konvoyunda gelin ve damat tabancayla havaya rastgele ateş açtı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

Yalova'da davul zurna eşliğinde oynanıp, yakılan meşaleler arasında babaevinden alınan 26 yaşındaki D.K., otomobili kullanan 18 yaşındaki damat M.K.'nin yanına oturdu.

Oluşturulan düğün konvoyunun önündeki otomobilde bulunan gelin ve damat, Termal yolu üzerinde araçtan çıkardıkları tabancalarla aynı anda havaya rastgele ateş etti.

Gelin ateşlediği silahı iki eliyle tutarken, damat bir eli ile direksiyonu kullandı, bir eliyle de tabanca ile ateş açtı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından polis, gelin ile damadı yakalamak için çalışma başlattı. 

Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!