Geçtiğimiz yıl en iyi 5'teydi: Fenerbahçe'ye 3 yıllık imzayı attı

Yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına yönelik çalışmalarına hız veren Fenerbahçe Beko, ABD'li Hayes-Davis ile 3 yıllık anlaşmaya imza attı. Hayes-Davis geçtiğimiz yıl en iyi 5 listesindeydi.

Kaynak: DHA

Yeni sezon öncesinde kadro yapılanmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nda ABD'li uzun forvet Nigel Hayes-Davis ile 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varıldı. Bu sözleşmeye göre 29 yaşındaki basketbolcu, 2026-2027 sezonunun sonuna dek sarı-lacivertli formayı giyecek.

Kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun Fenerbahçe Beko formasıyla elde ettiği istatistiklere ve başarılara değinilirken, "Bu anlaşmanın kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Nigel Hayes-Davis’e Fenerbahçe Beko forması altında başarılarla dolu sezonlar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Hatay'da 'insan yüzlü örümcek' bulundu Sevgi Katkıcı Metin Akpınar'ın kızı çıktı Beşiktaş, Serdar Dursun'un peşine düştü Hitit kraliyet mührünün üzerinde yazanlar şaşırttı Ev hanımlarına emeklilik fırsatı Türkiye Euro 2024'e veda etti