Galatasaray'ı ikinci kez reddedemedi. 20 milyon Euro kasadan çıktı ama Okan Buruk'un hayali gerçekleşti

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Zenit'te forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Wendel ile en sonunda el sıkıştı. Kıran kırana geçen uzun pazarlık sürecinin ardından Galatasaray, Wendel'i sözleşmede yer alan maddeler ve bonuslarla 20 milyon Euro'ya renklerine bağladı. Wendel'in önümüzdeki günlerde Zenit'ten ayrılıp Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Yeni sezonda da Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un, Wendel hayali uzun süren pazarlıkların ardından gerçek oldu.

Orta sahaya Lucas Torreira'nın yanına kaliteli bir isim almak isteyen Galatasaray, Zenit'in Wendel için olan ısrarını kırdı. Galatasaray ile Zenit arasındaki pazarlık sürecinin sona ermesinin ardından Wendel'in bonuslarla 20 milyon Euro'ya sarı-kırmızılı ekibe transfer olacağı iddia edildi.

Okan Buruk'un çok istediği isimlerden biri olan Wendel toplamda 20 milyon Euro bonservisiyle Galatasaray tarihinin en pahalı transferi olacak. 2020 yılında Zenit'e katılan Wendel Rus kulübüyle 124 maçta görev aldı. Wendel söz konusu maçlarda 20 gol ve 24 asistle takımına katkıda bulundu.

Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu Fenerbahçe Beko-Maccabi maçıyla ilgili flaş karar Bu besinler tansiyon hapı kadar etkiliymiş