Galatasaray'dan yeni 100 milyon Euro'luk transfer. Osimhen'in ardından o da imza için İstanbul'a geliyor

Victor Osimhen'in transferiyle tüm dünyada ses getirmeyi başaran Galatasaray bu kez de Gonçalo Guedes'in peşine düştü. Wolves'te forma giyen ve bonservisine toplam 100 milyon Euro ödenen Gonçalo Guedes ile görüşen Galatasaray yıldız isimle anlaşma sağladı. Wolves ile yapılan görüşmelerde de büyük aşama kaydeden Gonçalo Guedes'in kiralık olarak Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Transfer döneminin kapanmasına bir haftadan az bir süre kala Galatasaray yeni bombayı Gonçalo Guedes ile patlatmayı düşünüyor.

Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın ayrılmasının ardından takıma yıldız bir kanat oyuncusu kazandırmak isteyen Galatasaray, Wolves'te forma giyen ve gözden çıkarılan Gonçalo Guedes ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazır olan ve Galatasaray'a evet diyen Gonçalo Guedes'in, Wolves ile yapılacak son görüşmelerin ardından Galatasaray'a bir yıllığına kiralık olarak imza atması bekleniyor.

PSG, Valencia ve Wolves tarafından bonservisine 100 milyon Euro ödenen Gonçalo Guedes bu sezon Premier Lig'de yalnızca 1 maçta görev alabildi ve 15 dakika sahada kaldı. Gonçalo Guedes görev aldığı Carabao Cup mücadelesinde ise Burnley ağlarını iki kez havalandırdı.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır