Galatasaray'daki kariyeri sözleşme fesih kararıyla bitti. Okan Buruk kadroda düşünmeyince bir anda sildi

Galatasaray'da yeni sezona az bir süre kala kadro planlaması devam ederken kadroda düşünülmeyen Sergio Oliveira için net karar verildi. Okan Buruk'un forma şansı vermeyeceği Sergio Oliveira için teklifleri dinlemeye hazır olan Galatasaray, Portekizli oyuncuya teklif gelmemesi halinde sözleşme fesih maddesini devreye sokacak. Sergio Oliveira'nın da forma şansı bulamayacağı için Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk kemik kadroyu oluştururken, Sergio Oliveira hakkında kesin karar verildi.

Geçtiğimiz sezon iyice gözden düşen ve yaşadığı sakatlıkların ardından eski performansına kavuşamayan Sergio Oliveira hakkında Okan Buruk sözleşme fesih kararı verdi.

Sergio Oliveira'ya gelecek teklifleri kabul edecek olan Galatasaray, Portekizli oyuncuya transfer dönemi kapanana kadar teklif gelmemesi durumunda sözleşme fesih maddesiyle yollarını ayıracak.

Galatasaray formasıyla 2 kez Süper Lig şampiyonluğu zaferi yaşayan Sergio Oliveira, sarı-kırmızılı formayla toplamda 58 maça çıktı. Sergio Oliveira bu maçlarda 6 gol ve 7 asistle mücadele etti. Sözleşme fesihle yolların ayrılması gündemde olan Sergio Oliveira'nın, Galatasaray ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu