Galatasaray'da yeni Hakim Ziyech gelişmesi. Yönetim aniden karar değiştirdi

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu ve Victor Osimhen transferi ile büyük yankı uyandıran Galatasaray'da Hakim Ziyech ile ilgili plan değişikliğine gidildi.

Özellikle Suudi Arabistan ve Katar ekiplerinin ciddi ilgisinin bulunduğu Hakim Ziyech, Galatasaray ile yola devam etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'da kanat transferinin UEFA'ya bildirilen kadroya yetişmemesi sonrası Hakim Ziyech ile ilgili plan değişti. Yönetim çok iyi bir teklif gelmediği sürece Ziyech'i takımda tutmaya karar verdi. 

Faslı futbolcunun Galatasaray ile 1+1 yıl daha kontratı bulunuyor. Hakim Ziyech bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda hiç skor katkısı vermedi.

 MİLLİ MAÇTA İKİ GOL BİRDEN KAYDETTİ

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri B Grubu'nda Fas ile Gabon karşı karşıya geldi. Fas, evinde Gabon'u 4-1 mağlup etti.

Fas'ın gollerini 10 ve 26. dakikalarda penaltıdan Hakim Ziyech, 59. dakikada Brahim Diaz ve 82. dakikada Ayoub El Kaabi atarken Gabon'un sayısını 40. dakikada penaltıdan Aubameyang kaydetti.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır